Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2017
|
16
|
3
|
Tytuł artykułu
The influence of microwave cooking on the nutritional composition and antioxidant activity of the underutilized perah seed
Autorzy
Li K.S.
,
Ali A.
,
Muhammad I.I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2017
Tom
16
Numer
3
Opis fizyczny
p.283-292,fig.,ref.
Twórcy
autor
Li K.S.
Department of Bioprocess and Polymer Engineering, University of Technology, Malaysia, 81310 Johor Bahru, Johor, Malaysia
autor
Ali A.
Department of Chemistry, Rajshahi University of Engineering and Technology, Rajshahi 6204, Bangladesh
autor
Muhammad I.I.
Department of Bioprocess and Polymer Engineering, University of Technology, Malaysia, 81310 Johor Bahru, Johor, Malaysia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.0497
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cea03a19-d2f8-449b-9e5a-541cb3579882
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.