Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Sytuacje awaryjne w zakładach mięsnych
(
Bryla R.
)
artykuł:
Drób z certyfikatem QAFP, a dynamiczny rozwój polskiego drobiarstwa
(
Brzozowski C.
)
artykuł:
Współczesne agregaty chłodnicze
artykuł:
Ekonomiczne i bezpieczne wędzenie surowej kiełbasy
artykuł:
Dekada polskiej branży mięsnej w Unii Europejskiej - sukces czy porażka?
(
Winiarski M.
)
artykuł:
Dlaczego warto dbać o wizerunek firmy?
(
Matuszewska M.
)
artykuł:
Co dalej z ubojem rytualnym?
(
Kania L.
,
Stolarski K.
)
artykuł:
Dojrzewanie poubojowe a jakość wołowiny
(
Piaskowska N.
,
Smiecinska K.
)
artykuł:
Nowoczesne opakowanie, efektywna produkcja - osłonki jadalne Fcase
artykuł:
Neuromarketing produktów mięsnych
(
Urban S.
)
artykuł:
Występowanie benzo[a]pirenu w mięsie i przetworach mięsnych
(
Stanislawczyk R.
)
artykuł:
Dbając o właściwy poziom cholesterolu, możesz jeść wieprzowinę
(
Polawska E.
)
artykuł:
Rozwiązania konstrukcyjne wilków masarskich
(
Szelag M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.