Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
07-08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07-08
artykuł:
Postęp w pakowaniu produktów spożywczych
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
,
Mieczkowska M.
)
artykuł:
Przemysł spożywczy w Polsce obecnie i w przyszłosści
(
Wigier M.
)
artykuł:
Systemowe zarządzanie wyrobami niezgodnymi
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo zdrowotne tłuszczów stosowanych do smażenia – projekt nowych polskich regulacji
(
Krygier K.
,
Mengual Domenech A.
,
Suchowiak M.
,
Bilinski P.
)
artykuł:
Biologiczne zanieczyszczenia żywności – powiadomienia RASFF
(
Rybinska K.
,
Postupolski J.
,
Ledzion E.
,
Kurpinska-Jaworska J.
,
Szczesna M.
)
artykuł:
Forum ds. Poprawy Funkcjonowania Łańcucha Dostaw Żywności
(
Chylek E.
)
artykuł:
Mięso drobiowe odkostnione mechanicznie
(
Pietrzak D.
,
Slowinski M.
,
Mroczek J.
)
artykuł:
Nowe kody kreskowe na artykułach spożywczych
(
Kosmacz-Chodorowska A.
)
artykuł:
Wzrasta konkurencyjność polskiego przemysłu spożywczego na rynku UE
(
Rowinski J.
,
Bulkowska M.
)
artykuł:
Enzymy w mleczarstwie – aspekty technologiczne i prawne
(
Zareba D.
,
Ziarno M.
)
artykuł:
Nowe fakty o ołowiu w środkach spożywczych
(
Mania M.
,
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Starska K.
,
Rebeniak M.
,
Biernat U.
)
artykuł:
Kierunki badań w gospodarce żywnościowej i rolnictwie w UE w latach 2014-2015
(
Babuchowski A.
)
artykuł:
Będą zmiany na unijnej liście substancji dodatkowych
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Jarecka J.
,
Kuzma K.
)
artykuł:
Substancje dodatkowe w produktach spożywczych. Cz.I
(
Waszkiewicz-Robak B.
)
artykuł:
Competitiveness of Polish food industry is rising on the EU market
(
Rowinski J.
,
Bulkowska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.