Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1985
|
39
|
3
|
Tytuł artykułu
Jakość organoleptyczna wywarów i potraw z grzybów świeżych i utrwalonych różnymi metodami
Autorzy
Lobaszewski E.
,
Widlak Z.
,
Zalewski S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
jakosc zywnosci
material doswiadczalny
ocena sensoryczna
ocena organoleptyczna
boczniak ostrygowaty
potrawy z grzybow
wartosc odzywcza
wywary
wartosc kulinarna
przetwory
wyniki badan
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1985
Tom
39
Numer
3
Opis fizyczny
s.12-15,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lobaszewski E.
Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza w Warszawie, Warszawa
autor
Widlak Z.
autor
Zalewski S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cd55d76d-7af2-4eab-9787-b9d169a02118
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.