PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 45 | 07 |

Tytuł artykułu

Żywieniowa przydatność koncentratów białkowych z warzyw liściastych

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Numer

07

Opis fizyczny

s.176,tab.,bibliogr.

Twórcy

Bibliografia

  • [1] CARROLL K. K., HUFF М. W., ROBERTS С. K.: Vegetable Protein and Lipid Metabolism in Soy Protein and Human Nutrition, p. 261, Academ. Press, 1979.
  • [2] KRITCHEWSKY D.: J. Am. Oil Chem. Soc. 56: 135, 1979.
  • [3] JOOP M. A., KATAN M. В., HAUTVAST J. G. A. Y., HERMUS R. Y. Y.: 1981. Am. J. Clin. Nutr. 34: 1261.
  • [4] Line Guida: Line guida per una sana alimentazione italiana, Instituto Nazionale della Nutrizione, Roma, 1986.
  • [5] Dietary Guidelinea: Nutrition and Your Health Dietary Guidelines for Americans, U.S. Dep. of Agriculture and U.S. Dep. of Health and Human Services, 2nd ed. Washington D.C. 1985.
  • [6] OLSON R. E.: Vitamin K. In „Modern Nutrition in Health and Disease”, R. S. Goodhart and M.E. Shils (Eds) p. 170 Lea and Febiger Publishing Co., 1980.
  • [7] PIRIE N. W.: Leaf Protein and Its By-products in Human and Animal Nutrition, 2nd ed. Cambridge University Press, 1987.
  • [8] SLATER I. F., CHEESMAN K.H., DAVIES M. J., PROUDFOOT K., XIN W.: Proc. Nutr. Soc. 46: 1, 1987.
  • [9] WEELER E.L.: Beny D.L. Carcinogenesis 7: 33, 1986.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-cd208d53-3e06-4d91-b0de-189dad4ec28d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.