Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
CIGR-AgEng 2012
(
Jakubowski M.
)
artykuł:
Rozważania na temat jakości produktów spozywczych
(
Boss J.
)
artykuł:
Zakład Systemów Technicznych i Ochrony Środowiska. Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy
(
Mrozinski A.
)
artykuł:
Skład podstawowy i kruchość mięsa wołowego mieszańców ras mięsnych i ras typu użytkowego mlecznego
(
Malczyk E.
,
Marchel J.
,
Dudek M.
,
Cierach M.
)
artykuł:
Sprawozdanie z XV konferencji naukowo-technicznej Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego BEMS 2012
(
Kopec A.
)
artykuł:
XXXI. Międzynarodowa konferencja naukowo-techniczna "Problemy gospodarki energią i środowiskiem w mleczarstwie"
(
Turowski J.
)
artykuł:
Historyczno-społeczne aspekty normalizacji i jakości
(
Diakun J.
)
artykuł:
Jak skutecznie zabezpieczyć połączenia śrubowe przed samoczynnym luzowaniem
(
Wlodarz K.
)
artykuł:
Wektorowa regulacja predykcyjna z linearyzacją modelu na przykładzie sterowania temperatury i wilgotności względnej powietrza w szklarni
(
Halenda J.
,
Tarnowski W.
)
artykuł:
Prof. dr inż. Janusz Budny
(
Limanowski J.
)
artykuł:
Badanie wpływu prędkości obrotowej miesiarki na jej moc napędu w trakcie miesienia ciasta żytniego
(
Szczepanska K.
,
Diakun J.
)
artykuł:
III Sympozjum Inżynierii Żywności
(
Gondek E.
)
artykuł:
Współpraca nauki z przemysłem. Istota praktycznego rozwiązywania problemów
(
Borowy T.
)
artykuł:
Content of major isomers of CLA in abdominal fat of broiler chickens
(
Jaskiewicz T.
,
Sagan A.
,
Zdybel B.
)
artykuł:
Efektywność energetyczna zakładów przemysłu spożywczego. Zarys problematyki i podstawowe definicje
(
Wojdalski J.
,
Drozdz B.
)
artykuł:
Systemowe i holistyczne aspekty integrowania wiedzy dla potrzeb nauczania inżynierii procesowqej przetwórstwa spożywczego
(
Dutkiewicz D.
)
artykuł:
Poprawa kruchości wołowiny poprzez dobór obróbki cieplnej w oparciu o profil kolagenu mięśniowego i zakwaszanie mięsa marynatami
(
Kwiatkowska A.
,
Jankowska B.
,
Dabrowska E.
,
Cierach M.
)
artykuł:
Wpływ wielkości i kształtu nasion na wydajność dozownika wibracyjnego
(
Konopko H.
,
Mierzynska R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.