PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2014 | 3 |

Tytuł artykułu

Tekstura produktów cukierniczych - cz.II

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.32-34,tab.,fot.

Twórcy

autor
  • Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-cc2900e6-3903-4aec-9c65-dca83278f76f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.