Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports
2004
|
22
|
4
|
Tytuł artykułu
Relations between blood serum biochemical indicators and weight gain and fat and lean meat content of carcass in pigs
Autorzy
Kapelanski W.
,
Grajewska S.
,
Bocian M.
,
Kapelanska J.
,
Hammermeister A.
,
Wisniewska J.
Warianty tytułu
PL
Powiązania między poziomem wskaźników biochemicznych krwi a wielkością przyrostów, otłuszczeniem i umięśnieniem tuczników
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports
Rocznik
2004
Tom
22
Numer
4
Opis fizyczny
p.429-434,ref.
Twórcy
autor
Kapelanski W.
Department of Pig Breeding, University of Technology and Agriculture, Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz, Poland
autor
Grajewska S.
Department of Pig Breeding, University of Technology and Agriculture, Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz, Poland
autor
Bocian M.
Department of Pig Breeding, University of Technology and Agriculture, Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz, Poland
autor
Kapelanska J.
Department of Pig Breeding, University of Technology and Agriculture, Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz, Poland
autor
Hammermeister A.
Department of Pig Breeding, University of Technology and Agriculture, Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz, Poland
autor
Wisniewska J.
Department of Pig Breeding, University of Technology and Agriculture, Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cc274b9f-2088-4406-9f76-65e196f0d6cc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.