Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2010
|
14
|
09
|
Tytuł artykułu
W piekarni Emmeci Pane
Autorzy
Orzechowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
piekarnie
firmy rodzinne
Turyn
rodzina Chiavazza
piekarnia Emmeci Pane
Chiavazza Massimo
wypiek pieczywa
linie produkcyjne
urzadzenia produkcyjne
procesy technologiczne
ciasto
dzielenie ciasta
fermentacja wstepna
zaokraglarki
kesy ciasta
automatyzacja pracy
organizacja pracy
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
09
Opis fizyczny
s.34-36,tab.,fot.
Twórcy
autor
Orzechowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cbbf5d7f-1c92-45e1-be16-52819a465f3c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.