Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Forestry and Wood Technology
2013
|
83
|
Tytuł artykułu
Thermoplastic starch as a binder in MDF production: a grain size effect
Autorzy
Kowaluk G.
,
Szadkowska A.
,
You L. W.
,
Leng C. H.
,
Grzebyk M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Skrobia termostatyczna jak spoiwo w produkcji płyt MDF, efekt wielkości ziaren
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
composite material
medium-density fibreboard
thermoplastic starch
grain size
grain-size fraction
bonding
binder material
bending strength
elasticity modulus
internal bond strength
thickness swelling
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Forestry and Wood Technology
Rocznik
2013
Tom
83
Opis fizyczny
p.86-89,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kowaluk G.
Faculty of Wood Technology, Warsaw University of Life Science-SGGW, Nowoursynowska 159, 02-776 Warsaw, Poland
autor
Szadkowska A.
Polymer and Biopolymer Processing Group, Department of Polymer Technology and Processing, Industrial Chemistry Research Institute, Rydygiera 8 Str., 01-793 Warsaw, Poland
autor
You L. W.
Faculty of Forestry, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangon, Malaysia
autor
Leng C. H.
Faculty of Forestry, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangon, Malaysia
autor
Grzebyk M.
Faculty of Wood Technology, Warsaw University of Life Science-SGGW, Nowoursynowska 159, 02-776 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cb8570ff-99f4-44b7-b7cd-714492a0a1dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.