Warianty tytułu
Issledovanija po vozmozhnosti ispol'zovanija vjazkosti moloka dlja opredelenija konca enzimaticheskojj fazy processa koaguljacii belkov
The use of structural viscosity of milk for determination of time necessary for completion of the enzymic phase of casein coagulation in the presence of rennin
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.33-41,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
- Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cb1277ed-558d-43e2-ac28-dc0c36b15259