PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1976 | 08(171) |
Tytuł artykułu

Studium nad możliwością wykorzystania lepkości strukturowej mleka do wyznaczania momentu zakończenia enzymatycznej fazy koagulacji kazeiny pod wpływem podpuszczki

Warianty tytułu
RU
Issledovanija po vozmozhnosti ispol'zovanija vjazkosti moloka dlja opredelenija konca enzimaticheskojj fazy processa koaguljacii belkov
EN
The use of structural viscosity of milk for determination of time necessary for completion of the enzymic phase of casein coagulation in the presence of rennin
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.33-41,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cb1277ed-558d-43e2-ac28-dc0c36b15259
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.