Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo
2014
|
3
|
Tytuł artykułu
Aspekty mikrobiologiczne w cukiernictwie - cz.I
Autorzy
Kunicka-Styczynska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
mikrobiologia
czystosc
higiena
bezpieczenstwo
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo
Rocznik
2014
Numer
3
Opis fizyczny
s.62-63,fot.
Twórcy
autor
Kunicka-Styczynska A.
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cad888d0-2727-4257-9887-56aa2a5af98d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.