PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 01 | 1 |
Tytuł artykułu

Improving nutritive value of czicken diet with a high concentration of thermally damaged meat meal by enzyme supplementation

Warianty tytułu
PL
Poprawa wykorzystania przez kurczęta składników pokarmowych mieszanki paszowej z wysokim udziałem przegrzanej mączki mięsnej pod wpływem dodatków enzymatycznych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
01
Numer
1
Opis fizyczny
p.139-151,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Animal Nutrition, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
  • Department of Animal Nutrition, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cad63515-fd4b-4e0f-a98a-337f52a1edd1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.