Czasopismo
Tytuł artykułu
Warianty tytułu
Poprawa wykorzystania przez kurczęta składników pokarmowych mieszanki paszowej z wysokim udziałem przegrzanej mączki mięsnej pod wpływem dodatków enzymatycznych
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
p.139-151,fig.,ref.
Twórcy
autor
- Department of Animal Nutrition, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
- Department of Animal Nutrition, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
- Department of Animal Nutrition, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
- Department of Animal Nutrition, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cad63515-fd4b-4e0f-a98a-337f52a1edd1