PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 43 | 01 |
Tytuł artykułu

Pozostałości azotanów i azotynów w peklowanych produktach mięsnych badanych w laboratoriach weterynaryjnych w 1985 r.

Autorzy
Warianty tytułu
EN
The residues of nitrates and nitrites in pickled meat products inspected in veterinary laboratories in 1985
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
43
Numer
01
Opis fizyczny
s.21-23,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Higieny Produktów Zwierzęcych, Instytut Weterynarii w Puławach, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
  • ul. Kruczkowskiego 3, 24-100 Puławy
autor
  • Zakład Higieny Produktów Zwierzęcych, Instytut Weterynarii w Puławach, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cacb97ee-b6ea-4b13-9dbe-c2826bcb08f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.