Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
43
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej
Wydawca
-
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
43
artykuł:
Metodyczne aspekty oceny efektywności działalności przedsiębiorstwa rolniczego
(
Franc J.
)
artykuł:
Rola samorządu gminnego Bełchatowa w społeczności lokalnej
(
Blaszczyk A.
)
artykuł:
Informacja o konferencji naukowej "Kierunki i możliwości zrównoważonego rozwoju gospodarki żywnościowej"
(
Borowska A.
,
Filipiak T.
)
artykuł:
Zmiany w spożyciu mięsa i ryb w gospodarstwach domowych w Polsce w latach 1988-1998
(
Zajaczkowska M.
,
Borowska A.
)
artykuł:
Doradztwo rolnicze w wybranych krajach Unii Europejskiej
(
Sikorska-Wolak I.
)
artykuł:
Zmiany w organizacji rynku zbóż w Polsce
(
Golebiewski J.
)
artykuł:
Informacja o konferencji naukowej zorganizowanej przez Katedrę Nauk Humanistycznych na temat "Rola doradztwa rolniczego w rozwoju przedsiębiorczości zespołowej rolników"
(
Balinska A.
,
Werenowska A.
)
artykuł:
Forma prawna a efektywność ekonomiczna wielkoobszarowych przedsiębiorstw rolniczych
(
Kasztelan P.
)
artykuł:
Zunifikowany System Rachunkowości jako próba ujednolicenia zasad ewidencji w gospodarstwach rodzinnych
(
Arabska D.
)
artykuł:
Analiza porównawcza i ocena sytuacji na rynku pracy w Polsce i w innych krajach europejskich
(
Sawicka J.
)
artykuł:
Grupy producentów rolnych jako czynnik doskonalenia produkcji i obrotu produktami rolnymi
(
Boguta W.
,
Siekierski C.
)
artykuł:
Integracja polityki ekologicznej i polityki rolnej jako droga do zrównoważonego rozwoju wsi i rolnictwa - część druga
(
Adamowicz M.
)
artykuł:
Dochody ludności Polski oraz proporcje w ich rozdysponowaniu w świetle badań budżetów gospodarstw domowych
(
Laskowski W.
)
artykuł:
Gospodarka paszowa jako element kształtowania produkcji rolniczej
(
Szymanska E.
)
artykuł:
Wybrane zagadnienia zarządzania jakością w małym zakładzie przetwórstwa mięsnego
(
Chadrzynski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.