Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1989
Tom
40
Numer
4-6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4-6
artykuł:
Interakcje żelaza, cynku i miedzi w organizmie zwierząt i człowieka
(
Brzozowska A.
)
artykuł:
Występowanie azotanów i azotynów w wybranych mrożonkach owocowych, dżemach, kompotach i sokach owocowo-warzywnych dla dzieci oraz w niektórych miodach pszczelich
(
Gajewska R.
,
Nabrzyski M.
,
Szajek L.
)
artykuł:
Oznaczanie błonnika pokarmowego w wybranych produktach spożywczych metodą biologiczną
(
Gronowska-Senger A.
,
Drywien M.
,
Wysokinska M.
)
artykuł:
Wpływ ostrego zatrucia szczurów karbarylem na reakcje transaminacji z udziałem pirogronianu. Cz. III. Badania uzupełniające aminotransferaz osoczowych
(
Jeleniewicz K.
)
artykuł:
Oznaczanie wybranych pestycydów, azotanów, azotynów, jonów amonowych, siarczanów, mocznika i chlorków w wodach powierzchniowych i podziemnych. Cz. VI
(
Galamon T.
,
Paszkiewicz Z.
)
artykuł:
Oznaczanie trichotecenów w produktach zbożowych
(
Czerwiecki L.
,
Giryn H.
)
artykuł:
Metale w mięśniach, wątrobie i nerkach zwierząt rzeźnych z rejonu Polski północnej, 1985
(
Falandysz J.
,
Lorenc-Biala H.
,
Centkowska D.
)
artykuł:
Badania toksycznego działania karbendazymu na zwierzęce organizmy wodne
(
Przybylski Z.
,
Rogoz H.
)
artykuł:
Wpływ różnych dawek kadmu w diecie na organizm rosnących szczurów
(
Sakowska E.
,
Witkowska J.
,
Morawiec M.
)
artykuł:
Poziom wiedzy o zdrowiu uczniów kończących szkołę podstawową
(
Grzybowski A.
)
artykuł:
Zawartość kadmu i ołowiu w owocach jagodowych i ziarnkowych
(
Jedrzejczak R.
,
Szteke B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.