PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 56 | 3 |
Tytuł artykułu

Effect of lactic acid fermentation on the content of biologically-active vitamin B8 isomer in fermented buckwheat flours

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
56
Numer
3
Opis fizyczny
p.66
Twórcy
autor
  • Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Olsztyn, Poland
autor
  • Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Olsztyn, Poland
autor
  • Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c9e82d0a-b804-4e67-aa0a-4c7e51099bdc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.