Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
2006
|
24
|
1
|
Tytuł artykułu
Results of assessment of meat quality in fat-meat type pigs currently fattened on small farms
Autorzy
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
,
Strzelecki J.
,
Lisiak D.
Warianty tytułu
PL
Jakość mięsa świń typu tłuszczowo-mięsnego z aktualnej produkcji drobnotowarowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
Rocznik
2006
Tom
24
Numer
1
Opis fizyczny
p.113-118,ref.
Twórcy
autor
Grzeskowiak E.
Raw Materials and Engineering Unit, Meat and Fat Research Institute in Warsaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
Borzuta K.
Raw Materials and Engineering Unit, Meat and Fat Research Institute in Warsaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
Strzelecki J.
Raw Materials and Engineering Unit, Meat and Fat Research Institute in Warsaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
Lisiak D.
Raw Materials and Engineering Unit, Meat and Fat Research Institute in Warsaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c9e288f9-9668-4712-9288-0e89523c17ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.