Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1967
|
18
|
5
|
Tytuł artykułu
Oznaczanie lizyny ogólnej i przyswajalnej w niektórych naturalnych i przetworzonych produktach spożywczych
Autorzy
Kakowska-Lipinska I.
,
Jacorzynski B.
,
Muszkatowa B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Opredelenie lizina obshhego i usvojaemogo v nekotorykh estestvennykh pererabotannykh pishhevykjh produktakh
EN
Determination of total and available lysine in some natural and processes food-stuffs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1967
Tom
18
Numer
5
Opis fizyczny
s.625-629,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kakowska-Lipinska I.
Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Jacorzynski B.
Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Muszkatowa B.
Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c95cc8fa-61b0-422d-a708-3ccc8a3448b1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.