Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
2012
|
67
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ technologii uprawy na zawartość białka w nasionach soczewicy jadalnej (Lens culinaris Medic.)
Autorzy
Szwejkowska B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
The effect of cultivation technology on protein content of lentil (Lens culinaris Medic.) seeds
Słowa kluczowe
PL
soczewica jadalna
Lens culinaris
nasiona
bialko
zawartosc bialka
technologia uprawy
odmiany roslin
sucha masa
soczewica jadalna Anita
soczewica jadalna Tina
warunki meteorologiczne
fungicydy
Super Homai 70 DS
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
Rocznik
2012
Tom
67
Numer
2
Opis fizyczny
s.20-27,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szwejkowska B.
Katedra Agrotechnologii i Zarządzania Produkcją Roślinną, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 8, 10-791 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c8ef70db-aff3-45d7-a084-f5037bef3b2b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.