PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 1 |
Tytuł artykułu

The effects of soy protein addition and fat level on quality attributes of hamburgers

Warianty tytułu
PL
Wpływ dodatku białek sojowych i zawartości tłuszczu na cechy jakościowe hamburgerów
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
1
Opis fizyczny
p.52-58,fig.,ref.
Twórcy
  • Chair of Industrial Commodity, Basics of Techniques and Energy, Management, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
  • Chair of Industrial Commodity, Basics of Techniques and Energy, Management, Faculty of Food Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10-719 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c8e9a783-0ed9-4052-8614-9af07926fff6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.