Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2019
Tom
26
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Problematyka żywnościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Dojrzewanie mięsa wołowego na sucho - aspekty technologiczne
(
Domaradzki P.
,
Florek M.
,
Litwinczuk Z.
)
artykuł:
Jubileusz 90-lecia urodzin prof. dr hab. Zdzisława Edmunda Sikorskiego
(
Sinkiewicz I.
)
artykuł:
Żywieniowe i technologiczne aspekty występowania galaktozy w mleku i produktach mlecznych
(
Swiatek M.
,
Bednarski W.
,
Szymanska K.
,
Sliwinski M.
)
artykuł:
Prof. dr hab. Tadeusz Sikora Honorowym Profesorem Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
artykuł:
Ocena ilościowego i jakościowego składu mikroflory surowych wędlin dojrzewających za pomocą nowoczesnych metod diagnostycznych
(
Wesierska E.
)
artykuł:
Zastosowanie metody wysokich ciśnień w przetwórstwie mięsa i produktów mięsnych
(
Makala H.
)
artykuł:
Definiowanie strat i marnotrawstwa żywości
(
Niedek M.
,
Laba S.
,
Kaminska-Dworznicka A.
,
Krajewski K.
,
Szczepanski K.
)
artykuł:
Zastosowanie koncentratu i izolatu białek serwatkowych do produkcji mleka fermentowanego przez Bifidobacterium animalis ssp. lactis Bb-12
(
Znamirowska A.
,
Buniowska M.
,
Szajnar K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.