Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2013
|
65
|
11
|
Tytuł artykułu
Magazynowanie i przechowywanie mięsa
Autorzy
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl miesny
mieso swieze
zmiany poubojowe
jakosc przechowalnicza
schladzanie
mrozenie
czas przechowywania
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2013
Tom
65
Numer
11
Opis fizyczny
s.12,14,wykr.,tab.
Twórcy
autor
Sobczak P.
autor
Zukiewicz-Sobczak W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c82c1e52-bb56-4687-a459-248487c30f1b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.