PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1981 | 07 |

Tytuł artykułu

Postęp w otrzymywaniu i przetwarzaniu laktozy. Część I

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

07

Opis fizyczny

s.4-7,rys.,tab.,wykr.

Twórcy

autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c80ee573-4a80-429d-8ab0-74aafb1d72f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.