Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2009
Tom
13
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Gatunek pieczywa a preferencje kupujących
(
Iwanski R.
,
Wianecki M.
,
Moskal G.
,
Mierzwa M.
)
artykuł:
Wenecja bydgoska
artykuł:
Szkolne pomysły
(
Jablecka J.
)
artykuł:
Espresso z pająka
artykuł:
Zasady prowadzenia ciasta żytniego
(
Witkowski M.
)
artykuł:
Siła w grupie
artykuł:
Aromaty Prowansji zaklęte w słodyczach
(
Konkol S.
)
artykuł:
Cukiernicy w Poznaniu po raz dwunasty
(
Rozanska I.
)
artykuł:
Barwy i smaki Szczyrku
(
Karud W.
)
artykuł:
Otwarcie FRITSCH TECHNOLOGY CENTER
artykuł:
Razem łatwiej! O potrzebie istnienia stowarzyszeń branżowych z Bronisławem Wesołowskim, wiceprzewodniczącym Rady Gospodarki Żywnościowej, rozmawia...
(
Rutkowska-Kalisz M.
)
artykuł:
Zmiany na nowy sezon
artykuł:
Zygmuntówka z przepisem na sukces
artykuł:
Kolorowe, smaczne i zaskakujące
artykuł:
Poznańskie zmagania piekarzy
(
Szmyt Z.
)
artykuł:
Magnat - klasa wyższa
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.