Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2018
|
25
|
4
|
Tytuł artykułu
Sprzedaż bezpośrednia a bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego na przykładzie praktyk w powiecie tczewskim
Autorzy
Palka A.
,
Sniegocka-Dworak M.
,
Wilczynska A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Direct sales and food safety of animal origin exemplified by practices in Tczew poviat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
powiat tczewski
zywnosc pochodzenia zwierzecego
sprzedaz bezposrednia
bezpieczenstwo zywnosci
zapewnienie bezpieczenstwa
kontrola jakosci
kontrola weterynaryjna
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2018
Tom
25
Numer
4
Opis fizyczny
s.172-184,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Palka A.
Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa, Uniwersytet Morski w Gdyni, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia
autor
Sniegocka-Dworak M.
Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa, Uniwersytet Morski w Gdyni, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia
autor
Wilczynska A.
Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa, Uniwersytet Morski w Gdyni, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2018/117/267
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c7753bdd-f5e3-43a7-8eed-eb8de35eeab5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.