Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1985
|
39
|
5
|
Tytuł artykułu
Jakość wyrobów kulinarnych w 1984 r. w świetle kontroli PIH
Autorzy
Paszko T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
zaklady gastronomiczne
jakosc uslug
Panstwowa Inspekcja Handlowa
wyroby kulinarne
napoje gorace
jakosc
wyniki badan
rok 1984
czynniki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1985
Tom
39
Numer
5
Opis fizyczny
s.23-25
Twórcy
autor
Paszko T.
Wydział Inspekcji Gastronomii i Produkcji Garmażeryjnej, Główny Inspektorat Państwowy Inspekcja Handlowa, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c75a2488-5827-4901-9456-1618853c64a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.