Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
2013
|
94
|
2
|
Tytuł artykułu
Controlled freeze physics methodology for extra virgin olive oil (EVOO) stabilization
Autorzy
Giannakopoulos E.
,
Zisimopoulos D.
,
Georgiou C.
,
Argyropoulou K.
,
Salahas G.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
conference
extra virgin olive oil
antioxidant capacity
phenolic compound
oil quality
storage
freezing
stabilization process
phenolics
quality index
aromatic compound
free radical
lipid peroxidation
Wydawca
-
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
Rocznik
2013
Tom
94
Numer
2
Opis fizyczny
p.174
Twórcy
autor
Giannakopoulos E.
Faculty of Agricultural Technology, Technological Education Institute of Messolonghi, Messolonghi, Greece
autor
Zisimopoulos D.
autor
Georgiou C.
autor
Argyropoulou K.
autor
Salahas G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c72c6510-99ef-4172-800e-6779b415fd3d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.