PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 13 | 2 |
Tytuł artykułu

The effect of different dietary fibres on short-chain fatty acid concentrations in the caecum and lipid profile in pig serum

Warianty tytułu
PL
Wpływ różnych rodzajów włókna pokarmowego na produkcję krótkołańcuchowych kwasów tłuszczowych w jelicie ślepym i profil lipidów we krwi świń
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
13
Numer
2
Opis fizyczny
p.31-34,ref.
Twórcy
  • Department of Animal Nutrition, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c72ac06e-92c9-47b8-ae2e-012e156330ea
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.