Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2009
|
44
|
11
|
Tytuł artykułu
Zmiany wartości odżywczej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania. Praca badawcza
Autorzy
Pukszta T.
Warianty tytułu
EN
Changes of the food value of frozen vegetables during storages
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
technologia przechowywania
przechowywanie zywnosci
zywnosc
zywnosc mrozona
warzywa
mrozonki
wartosc odzywcza
cukinia
por
groszek zielony
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2009
Tom
44
Numer
11
Opis fizyczny
s.44-46,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pukszta T.
Katedra Organizacji Usług Turystyczno-Hotelarskich, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c71014cd-0928-4c60-a00a-63f0fcae7cb7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.