PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2009 | 44 | 11 |

Tytuł artykułu

Zmiany wartości odżywczej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania. Praca badawcza

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Changes of the food value of frozen vegetables during storages

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

44

Numer

11

Opis fizyczny

s.44-46,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Organizacji Usług Turystyczno-Hotelarskich, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c71014cd-0928-4c60-a00a-63f0fcae7cb7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.