PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1977 | 192 |
Tytuł artykułu

Wpływ zastąpienia pasz pochodzenia zwierzęcego paszami roślinnymi w niektórych mieszankach treściwych na efekty produkcyjne w żywieniu warchlaków i tuczników. Część I. Możliwość obniżania udziału białka zwierzęcego w mieszankach W i bekon przy dodatku syntetycznej metioniny

Warianty tytułu
EN
The effect of substitution the animal derivated foods with plant foods in some concentrates mixtures on production effects in porks and cutters feeding. Part I. Reduction possibility of animal protein in mixtures W and bekon with addition of synthetic methionine
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
192
Opis fizyczny
s.119-130,tab.
Twórcy
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c6f79a5c-3c50-4ad0-b0e7-4147e9797694
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.