Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2018
|
2
|
Tytuł artykułu
Influence of inulin and storage time on colour parameters of fermented goat's milk products
Autorzy
Pyrzynska E.
Warianty tytułu
PL
Wpływ dodatku inuliny i czasu przechowywania na parametry barwy napojów fermentowanych z mleka koziego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
inulin
storage time
colour parameter
fermented milk
goat milk
milk product
yoghourt
food colour
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2018
Numer
2
Opis fizyczny
p.68-74,fig.,ref.
Twórcy
autor
Pyrzynska E.
Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science and Product Management, Krakow University of Economics, Sienkiewicza 5, 30-033 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.19202/j.cs.2018.02.06
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c6d76cf6-a235-49c2-ae61-96987ed3d24c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.