PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 2 |

Tytuł artykułu

Influence of inulin and storage time on colour parameters of fermented goat's milk products

Autorzy

Warianty tytułu

PL
Wpływ dodatku inuliny i czasu przechowywania na parametry barwy napojów fermentowanych z mleka koziego

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

p.68-74,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science and Product Management, Krakow University of Economics, Sienkiewicza 5, 30-033 Krakow, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c6d76cf6-a235-49c2-ae61-96987ed3d24c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.