Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Udane Organic Marketing Forum
(
Stus M.
)
artykuł:
Poradnik informatyczny dla piekarzy i cukierników
(
Lipka P.
)
artykuł:
Kolumbijski skarb
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Wspólna odpowiedzialność pracowników za powierzone mienie
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Odwracanie złej passy. O przeszłości, teraźniejszości i przyszłości branży spożywczej rozmawiamy z Bronisławem Wesołowskim
artykuł:
Program Comenius
(
Kapela I.
)
artykuł:
Deddy GmbH - Profesjonalna zabawa z czekoladą!
(
Kulik P.
)
artykuł:
Celiakia - nowe perspektywy w zapobieganiu i leczeniu
(
Lange E.
)
artykuł:
Sytuacyjne przywództwo zespołowe czyli o skutecznym dopasowaniu stylów kierowania
artykuł:
Kierunki rozwoju przemysłu przetwórstwa zbóż w Polsce na bazie doświadczeń pięciu lat funkcjonowania Polski w strukturach UE
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Odpowiedzialność pracownika za powierzone mu mienie
(
Paprocki J.
)
artykuł:
GMO - owoc postępu czy zagrożenie?
artykuł:
Znakowanie środków spożywczych
artykuł:
Lekos - nowoczesne maszyny dla przemysłu cukierniczego
(
Bohdan M.
)
artykuł:
Wady lodów
artykuł:
III Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej - Ekogala 2009
(
Oleniuch I.
)
artykuł:
Guma do żucia - po nowemu?
(
Stus M.
)
artykuł:
Podsumowanie rocznej działalności
artykuł:
Pewne zarządzanie jakością. Kompleksowe rozwiązanie w Systemie CSB
artykuł:
Herbata spod znaku lwa
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Czy zalecenia redukcji soli w żywności to biurokratyczny bezsens przychodzący z Brukseli?
(
Slowik E.
)
artykuł:
Czas siewu i żniw
artykuł:
Czy barierą rozwoju może być szeroki wachlarz produktów?
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Twój nowy Piecowy!
artykuł:
Prezenty - frajda albo rozczarowanie
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Wypiek chleba i sernika w piecach obrotowych z ciepłotą spodu (TCC)
(
Szczepaniak J.
)
artykuł:
Szampan, czyli odrobina luksusu
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Piece - nowości i tendencje
artykuł:
Co mówi prawo
(
Szafulera W.
)
artykuł:
Żywność funkcjonalna: chleb dla wątroby
(
Wawer I.
)
artykuł:
Gdy pracownik wyrządzi szkodę
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Krajowej Radzie potrzebna osobowość prawna
(
Krusz W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.