Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1964
Tom
18
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Problemy kooperacji
(
Czyrek E.
)
artykuł:
Kłopoty z urządzeniami chłodniczymi
(
Walter Z.
)
artykuł:
Odpowiadam na pytania
artykuł:
Kultura obsługa na co dzień
(
Wcislo S.
)
artykuł:
Zatrucia pokarmowe i zasady zapobiegania
(
Lewandowska E.
)
artykuł:
Pożyteczny pokaz prac uczniowskich
(
Musialski J.
)
artykuł:
Nowe przepisy i zarządzenia
(
Tomkowiak M.
)
artykuł:
Gastronomia i hotelarstwo
artykuł:
Działalność rozrywkowa w zakładach gastronomicznych
(
Zolnierowicz L.
)
artykuł:
Towaroznawstwo w skrócie
artykuł:
Wskaźnik normatywnych kosztów przerobu podstawą planu
(
Rojzman W.
)
artykuł:
Rozważania o rachunku kelnerskim
(
Bochacz E.
)
artykuł:
Konkurs na wzorcową salę bezalkoolową trwa nadal
artykuł:
Wiadomości z przedsiębiorstw
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.