Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Pavan. Makarony swieże podgotowane i produkty specjalne otrzymywane na linii firmy PAVAN
artykuł:
Zmiany w chińskim przemyśle zbożowo-młynarskim
artykuł:
Wybrane informacje o pszenicy orkisz, wartości wypiekowe mąki i innych produktach orkiszowych
(
Jurga R.
)
artykuł:
Zmiany w światowym bilansie zbóż w latach 1990/91 - 2009/10
(
Borek M.
)
artykuł:
Makaron wzbogacony dodatkiem białka i błonnika pochodzenia roślinnego
(
Jurga R.
)
artykuł:
Zboża w rolnictwie i gospodarce Polski
(
Kapusta F.
)
artykuł:
Dlaczego należy zaprawiać przechowywane ziarno zbóż?
(
Ignatowicz S.
)
artykuł:
Biorafinerie - systemy i przykłady realizacji w Europie
(
Harasym J.
)
artykuł:
Prawie wszystko o stosowaniu wialni kaszkowych
(
Jurga R.
)
artykuł:
Regulacje prawne i szybkie metody oznaczania mikotoksyn
(
Jurga R.
)
artykuł:
Wykorzystanie komosy ryżowej w przemyśle spożywczym
(
Cacak-Pietrzak G.
,
Szybilska A.
)
artykuł:
Firmy młynarskie w USA odnotowują 12-procentowy wzrost produkcji pszennej mąki całoziarnowej w sezonie 2009/10
artykuł:
Poradnik Młynarza. O wzajemnym oddziaływaniu ziarna z wodą. Część II. Wpływ zabiegu nawilżania na zmianę właściwości ziarna
(
Bogaczynski K.
)
artykuł:
Zasady optymalnej eksploatacji wialni kaszkowych
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.