Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2018
Tom
25
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Jakość i proces starzenia się chlebów z razowych mąk pszennych: z pszenicy zwyczajnej i orkisz oraz z żyta
(
Litwinek D.
,
Gambus H.
,
Buksa K.
,
Makarewicz M.
,
Ziec G.
,
Gambus F.
,
Kowalczyk M.
,
Boreczek J.
)
artykuł:
Metody dezynfekcji marchwi i innych warzyw korzeniowych
(
Duda M.
,
Sokolowska B.
)
artykuł:
A comparison of mineral elements content in conventional and organic milk from Southern Poland
(
Halagarda M.
,
Ptasinska-Marcinkiewicz J.
,
Fijorek K.
)
artykuł:
Barwniki spożywcze w produktach dla dzieci na podstawie deklaracji producentów
(
Bialecka-Florjanczyk E.
,
Soborowska N.
,
Kundys A.
)
artykuł:
Wpływ rasy i obróbki termicznej na jakość mięśni piersiowych kur z chowu ekologicznego po pierwszym roku użytkowania nieśnego
(
Augustynska-Prejsnar A.
,
Sokolowicz Z.
)
artykuł:
Zastosowanie czosnku niedźwiedziego (Allinum ursinum L.) do produkcji mleka fermentowanego przez Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB-12
(
Znamirowska A.
,
Rozek P.
,
Buniowska M.
,
Kalicka D.
,
Kuzniar P.
)
artykuł:
Influence of plant-derived raw materials on the antioxidant properties of low-sugar cherry jams
(
Banas A.
,
Korus A.
)
artykuł:
Problematyka żywnościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Ocena in vitro aktywności przeciwgrzybowej niektórych suszonych przypraw ziołowych
(
Wojcik-Stopczynska B.
,
Jakubowska B.
)
artykuł:
Skład chemiczny olejku eterycznego z kolendry i jego wpływ na wzrost wybranych szczepów bakterii kwasu mlekowego
(
Kozlowska M.
,
Ziarno M.
,
Rudzinska M.
,
Tarnowska K.
,
Majewska E.
,
Kowalska D.
)
artykuł:
Ryby oraz odpady rybne jako źródło składników bioaktywnych oraz surowce dla przemysłu energetycznego
(
Zieniuk B.
,
Fabiszewska A.
)
artykuł:
Porównanie wartości wypiekowej mąki z pszenicy orkiszowej z mąką z pszenicy zwyczajnej
(
Gambus H.
,
Ziec G.
,
Litwinek D.
,
Druzkowska M.
,
Gambus F.
,
Mickowska B.
)
artykuł:
Jakość sensoryczna i przeżywalność potencjalnie probiotycznych szczepów Lactobacillus w fermentowanym napoju miodowym
(
Trzaskowska M.
,
Trzcinska A.
,
Kapica Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.