Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2015
|
12
|
Tytuł artykułu
Sos, czy S-O-S?
Autorzy
Kropielnicki M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
kuchnia angielska
sosy
przepisy kulinarne
sos bread sauce
porady kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2015
Numer
12
Opis fizyczny
s.25,fot.
Twórcy
autor
Kropielnicki M.
Restauracja Dwie/3, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c51b1360-777d-4a44-bc82-ed220147a081
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.