Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1990
Tom
42
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Z wizytą w masarni GS w Mońkach
artykuł:
Urządzenia dla przemysłu mięsnego na 62 Międzynarodowych Targach Poznańskich
(
Kien S.
)
artykuł:
Handel detaliczny w sklepach PEK-POL-u
(
Siedlecki E.
)
artykuł:
Dzierżawcy z Tykocina
artykuł:
Deklaracja i system kontroli zawartości tłuszczu w szynkach i łopatkach eksportowych
(
Tyszkiewicz S.
)
artykuł:
Właściwości reologiczne drobno rozdrobnionego farszu przed i po ogrzaniu. Część II. Wpływ składu chemicznego i parametrów procesu kutrowania
(
Skrabka-Blotnicka T.
)
artykuł:
Wartość rzeźna tuczników żywionych mieszankami pełnoporcjowymi z udziałem śruty rzepakowej
(
Kozlowski M.
,
Brzezinski S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.