Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1988
Tom
---
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Zestaw do badania właściwości fermentacyjnych mąki i drożdży
artykuł:
Określanie właściwości reologicznych ciasta. Konsystograf SZ-5
artykuł:
Zastosowanie aparatury produkcji ZBPP w kontroli laboaratoryjnej
(
Zelazowska-Major Z.
)
artykuł:
Urządzenia pomiarowo-kontrolne dla laboratoriów i służb KT
(
Sadkiewicz E.
,
Kadziela E.
)
artykuł:
Urządzenia pomiarowe SWD
artykuł:
Rozwój techniki laboratoryjnej dla laboratoriów piekarskich i ciastkarskich oraz innych dziedzin przetwórstwa zbożowego
(
Banecki H.
)
artykuł:
Raport i dokument
(
Gladkowski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.