Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Nitrozoaminy w przetworach mięsnych
(
Stanislawczyk R.
), s. s.16-21
artykuł:
Handlowy dokument identyfikacyjny jako element systemu identyfikowalności
(
Palka R.
), s. s.26-28
artykuł:
Hałas i drgania w zakładach mięsnych
(
Bryła R.
), s. s.34-36
artykuł:
Zagrożenia finansowe z perspektywy zarządzania zakładami mięsnymi
(
Soliwoda M.
), s. s.38-41
artykuł:
Ocena stanu produkcji oraz ceny żywca rzeźnego w Polsce w 2014 roku
(
Mroczek R.
), s. s.42-44
artykuł:
Konina - najcenniejszy surowiec przetwórczy i kulinarny (część III)
(
Zin M.
,
Pachnicka A.
), s. s.46
artykuł:
Aspekty bezpieczeństwa żywności w sklepach mięsnych
(
Klopotek V.
), s. s.22,24-25
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.