PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 29 | 4 |

Tytuł artykułu

Effects of powder from white cabbage outer leaves on sponge cake quality

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

4

Opis fizyczny

p.493-500,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Departments of Environmental Engineering, Nutrition and Tourism, Organic Chemistry, University of Food Technologies, 26 Maritsa blvd., 4000 Plovdiv, Bulgaria
autor
  • Departments of Environmental Engineering, Nutrition and Tourism, Organic Chemistry, University of Food Technologies, 26 Maritsa blvd., 4000 Plovdiv, Bulgaria
autor
  • Departments of Environmental Engineering, Nutrition and Tourism, Organic Chemistry, University of Food Technologies, 26 Maritsa blvd., 4000 Plovdiv, Bulgaria
autor
  • Departments of Environmental Engineering, Nutrition and Tourism, Organic Chemistry, University of Food Technologies, 26 Maritsa blvd., 4000 Plovdiv, Bulgaria
  • Department of Research and Innovation, Galanakis Laboratories, Skalidi 34, GR-73131 Chania, Greece

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c470ac90-d0bc-49bd-ae0a-b02113e8fa60
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.