Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1985
Tom
11
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Physical properties of rapeseed oil hydrogenated with Ni or Cu catalyst
(
Drozdowski B.
,
Szukalska E.
)
artykuł:
Decomposition of fractionated rye bran by cellulase complexes of various strains of the fungus Armillariella mellea (fr. ex. Wahl) P. Karsten
(
Chrapkowska K. J.
)
artykuł:
Immunological method of wheat gluten detection in food products designed for celiac disease patients
(
Kaczkowski J.
,
Kurowska E.
,
Moskal M.
)
artykuł:
Application of beta-galactosidase preparations in production of condensed milk
(
Giec A.
,
Bialuga N.
,
Skupin J.
)
artykuł:
Carotenoids in frozen antarctic krill and in some of its semifinished products
(
Protasowicka A.
)
artykuł:
Isolation of 5-n-alkyl, 5-n-alkenyl- and 5-n-alkdienyl- resorcinol homologs from rye grains
(
Kozubek A.
)
artykuł:
Characteristics of texturized milk proteins manufactured by the expansion method
(
Poznanski S.
,
Szpendowski J.
,
Smietana Z.
,
Ozimek G.
)
artykuł:
Changes of physico-chemical properties of rapeseed proteins during the technological process of protein concentrate production, part I
(
Kostyra E.
,
Kozlowska H.
,
Kostyra H.
)
artykuł:
The effect of lead level on the growth and fermentative activity of Lactobacillus arabinosus
(
Pedziwilk F.
,
Trojanowska K.
,
Giebel H.
,
Olejnik D.
)
artykuł:
Changes of phospholipid fraction from krill lipids in a cold stored mixture with cod muscle homogenate
(
Bratkowska I.
,
Zwierzykowski W.
)
artykuł:
Kinetics of in In vitro conversion of creatine to creatinine
(
Witkowska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.