Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2005
|
08
|
4
|
Tytuł artykułu
Hemicellulase supplementation of regular and hybrid rye grain mashes for ethanol fermentation
Autorzy
Czarnecki Z.
,
Nowak J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
ethanol
rye hybrid
hemicellulose
supplementation
ethanol fermentation
raw material
chemical composition
saccharification
pentosan
amylolytic enzyme
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2005
Tom
08
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume8/issue4/art-56.html
Twórcy
autor
Czarnecki Z.
Department of Fermentation and Biosynthesis, Institute of Food Technology of Plant Origin, The August Cieszkowski Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Nowak J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c46b66b9-338d-4db3-909b-068586ef94c0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.