Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2017
|
07
|
Tytuł artykułu
Konsumpcja mięsa i wędlin drobiowych w Polsce w 2016 roku na tle ekonomicznych uwarunkowań
Autorzy
Swietlik K.
Warianty tytułu
EN
Consumption of poultry meat and processed poultry in Poland in 2016 in the light of economic factors
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Polska
konsumpcja
mieso
wedliny drobiowe
uwarunkowania ekonomiczne
rok 2016
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2017
Numer
07
Opis fizyczny
s.100-105,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Swietlik K.
Zakład Badań Rynkowych, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej, Państwowy Instytut Badawczy, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c45be477-c8df-4c29-83a2-fdad0f5e915c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.