Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
11-12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11-12
artykuł:
Zagraniczne doświadczenia w tworzeniu opakowań
artykuł:
Z historii polskiej jakości. Konserwy
(
Jaworski W.
)
artykuł:
Alternatywne sposoby wykorzystania mączek pochodzenia zwierzęcego
(
Krupa-Zuczek K.
)
artykuł:
Test konsumencki - ocena polskich kiełbasek drobiowych z serem na tle francuskich wyrobów
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
,
Grala R.
)
artykuł:
Gwarantowana jakość sposobem na konsumenta
(
Bernacka-Jaroszewicz Z.
)
artykuł:
Współpraca z sieciami. Praktyczne aspekty umów dystrybucyjnych. Jak prawo reguluje kwestie opłat pozamarżowych w relacjach sieci - dostawcy
(
Szczepanska I.
)
artykuł:
XIV Ogólnopolski Turniej Przetwórstwa Mięsnego
(
Borowy T.
)
artykuł:
Muzłumański halal w polskiej ubojni
(
Wulkner A.
)
artykuł:
5 kroków do sukcesu
(
Przylepa U.
)
artykuł:
Pochłania tlen, oszczędza pieniądze
artykuł:
System GDA - dobrowolne działanie przemysłu na rzecz poprawy komunikacji z konsumentem
(
Tomaszewska-Pielacha M.
)
artykuł:
XXXVI Dni Przemysłu Mięsnego
(
Bernacka-Jaroszewicz
)
artykuł:
Z ziemi włoskiej do Polski
(
Kostecki A.
,
Cerkowniak J.
)
artykuł:
Gdzie kucharek... 5, czyli o kontroli
(
Kladz F.
)
artykuł:
Przechowywanie mięsa świeżego - cz. II
(
Wajdzik J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.