Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2012
Tom
64
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Zoptymalizowane receptury z punktu widzenia jakości i zysku
(
Schalk H.
,
Krzywinski A.
)
artykuł:
Jakość parówek oferowanych konsumentom w sprzedaży detalicznej
(
Makala H.
)
artykuł:
XXXVII Dni Przemysłu Mięsnego
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Wpływ wybranych czynników żywieniowych na jakość mięsa wołowego
(
Kalinowska-Dohojda A.
,
Banaszkiewicz T.
)
artykuł:
Mięsiarze sami sobie poradzą - podkreśla Krzysztof Borkowski, Poseł na Sejm RP i prezes zarządu Zakładu Mięsnego Mościbrody, w rozmowie z ...
(
Borek-Daruk M.
,
Wilczak J.
)
artykuł:
Indykpol - smak i zdrowie na co dzień
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Bakterie Salmonella i Escherichia coli w surowcach oraz produktach mięsnych
(
Hac-Szymanczuk E.
)
artykuł:
Przegląd ofert firm przyprawowych i zakładów mięsnych - wszystko dla naszych dzieci
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu mięsnego i drobiarskiego
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Opakowania w przemyśle spożywczym - aspekty prawne i nowe trendy
artykuł:
100 lat Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
artykuł:
Wychowanie i żywienie dzieci to radość i partyzantka zarazem
(
Lemanowicz K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.