Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2008
|
12
|
09
|
Tytuł artykułu
Sprawdzanie systemu - cz.I
Autorzy
Mokrosinska K.
,
Malenta B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
systemy jakosci
higiena produkcji
piekarnie
system HACCP
wdrozenia do praktyki
rozporzadzenia
dobra praktyka higieniczna
dobra praktyka produkcyjna
badania ankietowe
otoczenie przedsiebiorstwa
pomieszczenia produkcyjne
procesy technologiczne
gospodarka wodno-sciekowa
pracownicy
zabezpieczenia przed szkodnikami
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
09
Opis fizyczny
s.154,156,158-159
Twórcy
autor
Mokrosinska K.
Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Malenta B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c3ada52d-df3b-4674-81c3-5fff2d7b29ae
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.