Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2017
|
44
|
2
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka substytutów produktów mlecznych przeznaczonych dla osób z alergią i nietolerancją pokarmową
Autorzy
Goral D.
,
Goral M.
Warianty tytułu
EN
Characteristics of milk products substitutes intended for people with allergies and food intolerance
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
mleko
nietolerancja pokarmowa
przetwory mleczne
substytuty przetworow mlecznych
zamienniki mleka
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2017
Tom
44
Numer
2
Opis fizyczny
s.133-142,bibliogr.
Twórcy
autor
Goral D.
Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-280 Lublin
autor
Goral M.
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywnosci, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c36120b9-6fa8-4d0f-9c39-aca8cac94ddc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.