PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 44 | 2 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka substytutów produktów mlecznych przeznaczonych dla osób z alergią i nietolerancją pokarmową

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Characteristics of milk products substitutes intended for people with allergies and food intolerance

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

2

Opis fizyczny

s.133-142,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-280 Lublin
autor
  • Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywnosci, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c36120b9-6fa8-4d0f-9c39-aca8cac94ddc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.