Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2013
|
13
|
3
|
Tytuł artykułu
Relationship between glycolytic potential and meat quality of Duroc pigs with consideration of carcass chilling system
Autorzy
Zybert A.
,
Sieczkowska H.
,
Antosik K.
,
Krzecio-Nieczyporuk E.
,
Adamczyk G.
,
Kocwin-Podsiadla M.
Warianty tytułu
PL
Związek potencjału glikolitycznego z cechami jakości mięsa tuczników rasy Duroc, z uwzględnieniem systemu chłodzenia tusz
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2013
Tom
13
Numer
3
Opis fizyczny
p.645-654,ref.
Twórcy
autor
Zybert A.
Chair of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Sieczkowska H.
Chair of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Antosik K.
Chair of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Krzecio-Nieczyporuk E.
Chair of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Adamczyk G.
Chair of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Kocwin-Podsiadla M.
Chair of Pig Breeding and Meat Science, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c35acfeb-3e0c-4832-84ad-4c3f8833c785
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.