PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 56 | 03 |
Tytuł artykułu

Lipooksygenazy a stabilność sensoryczna piwa

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Lipoxygenases and sensory stability of beer
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
56
Numer
03
Opis fizyczny
s.18-19
Twórcy
  • Zakład Technologii Piwa, Słodu i Żywności Prozdrowotnej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c2fb2896-6171-4e53-bba7-539578cd75b1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.